Destination

Canada

Canada er verdens næststørste land, der med et befolkningstal på godt 36 mio. har albuerum til alle. Her har I muligheder for at få en pragtfuld ferie omgivet af forrygende natur, spændende historie, dejlige byer og en imødekommende befolkning. Mod øst er der Atlanterhavsøerne med små maleriske bysamfund og fiskelejer ved den forrevne klippekyst. Længere inde i landet ligger den fransktalende provins Quebec, hvis største by er Montreal med en blanding af typisk fransk og nordamerikansk atmosfære. Omkring de store søer, der danner grænsen til USA, finder du Canadas hovedstad Ottawa og metropolen Toronto, der er et godt udgangspunkt for enhver rejse

til Canada. Mellem Lake Ontario og Lake Eire - på grænsen til USA – har naturen dannet det spektakulære vandfald Niagara Falls. Rocky Mountains byder på massive bjergvægge, høje sneklædte tinder, enorme skovarealer og gletsjere. I staten Alberta ligger nogle af Canadas mest kendte og smukkeste nationalparker, Banff National Park og Jasper National Park, som nemt kan nås på en bilrejse med udgangspunkt i Stillehavsbyen Vancouver.
Den naturskønne togtur med Rocky Mountaineer fra Calgary gennem Rocky Mountains via Banff og Kamloops til Vancouver er en anden smuk og anbefalelsesværdig måde at opleve området på. Vancouver er Canadas port til Stillehavet. Herfra udgår færger til Seattle og Vancouver Island.

Vis mere
Hoteller
Vi fandt 0 hoteller i Canada

Der er desværre ingen hoteller tilknyttet dette område.

Udflugter

Der er ingen vejrinformationer tilknyttet dette område