Dagsprogram

Dag 1:
Ankomst Cuba
Gruppen mødes i Havana.

Dag 2:
Havana
Byrundtur til interessante seværdigheder. Eftermiddagen fri, og optionel tur om aftenen i Cubas natteliv.

Dag 3:
Havana - Trinidad
I kører mod øst genne, sukker- og citronplantager til den hyggelige Trinidad. Undervejs gøres top i Svinebugten og Cienfuegos.

Dag 4:
Trinidad
Om formiddagen er der byrundtur i Trinidads brostensbelagte stræder og gader. Eftermiddagen er fri til at tage på stranden eller udforske mere af den hyggelige by.

Dag 5:
Trinidad - Topes de Collantes
I dag tager I til Topez de Collantes Naturpark, der især er berømt for sine endemiske flora og fauna. I bor 2 nætter i hacienda. De har har lyst kan trekke de sidste 8 km til haciendaen. Eftermiddagen er fri, men der er mange muligheder fro naturskønne vandreture i området.

Dag 6:
Topes de Collantes
I kører med en russisk truck til startpunktet for dagens vandretur gennem uspolerede skovområder, vandfald og underjordiske floder til La Batata. Videre gennem skoven til en 100 år gammel hacienda, der er basen for natten.

Dag 7:
Topes de Collantes - Camaguey
I forlader Escambray bjergene og fortsætter til Sancti Spiritus med interessante stop undervejs bl.a. ved Sukkermølle Dalen. Herefter gennem sukker- og citronplantager til Camaguey, Cubas 3. største by.

Dag 8:
Cameguey - Bartolome Maso
Formiddagen er fri til at vandre rundt i Camegueys labyrintiske gader og måske besøge et af Cubas største markeder. Om eftermiddagen kører I til Bayamo og mod Sierra Maestra bjergene for overnatning i Bartolome eller Santo Domingo.

Dag 9:
Bartolome Maso - Santiago
Med 4WD op ad en stejl vej til El Alto de Naranjo, hvorfra I trekker de 3 km til La Comandancia de La Plata, hvor Fidel Catsro og Che Guevarra søgte tilflugt under det mislykkede oprør i 1956. I fortsætter ind i landet til Santiago for overnatning.

Dag 10:
Santiago
Byrundtur i Santiago, hvor også uafhængighedshelten Jose Mati er begravet. Eftermiddagen er fri til at opleve byen på egen hånd.

Dag 11:
Santiago - Santa Clara
Dagens køreturer lang - hele 600 km, men der er selvfølgelig indlagt stop undervejs.

Dag 12:
Santa Clara - Vinales
I skal besøge Che Guevarras Mausolæum,, og kører herefter gennem nok nogle af Cubas smukkeste landskaber til Vinales dalen.

Dag 13:
Vinales
Med færge til Cayo Levisa hvor en dejlig dag på stranden venter.

Dag 14:
Vinales - Havana
Formiddagen tilbringer I med et 2 timers trek gennem de smukke landskaber, inden I køres retur til Havana.

Dag 15:
Afrejse Cuba
Turen ender i Havana.

YDERLIGERE INFORMATION