Iran

Iran

Beliggende i vestlige Asien var Iran indtil 1935 kendt som Persien. Og om noget land har haft dårlig omtale, er det vist Iran. Hvor ofte har man ikke læst eller set i tv om revolutioner, præstestyre, kvindeundertrykkelse, studenteroprør og ”vi hader USA” – men Iran er meget andet end det. En rejse til Iran, er en rejse til spændende områder, besøg ved det gamle Persiens vidunderlige skatte, fæstninger og slotte – og så er der selvfølgelig iranerne selv. Man bliver alle vegne mødt af en venlig og yderst gæstfri befolkning, og du kan være sikker på at blive budt velkommen med et smil.

Alle vores rejser til Iran er i små, internationale grupper med engelsktalende turleder, hvilket gør den mere ”personlig”. Der er mulighed for rejser på 9, 14 eller 21 dage, så du kan vælge at opleve landets højdepunkter, at tage på en omfattende rundrejse eller den helt store tur, hvor du kommer helt ind under huden på både det moderne Iran og iranerne.

GruppeRejser
2 rejser

Om Iran

Oplevelser i Iran

I Teheran kan du nyde atmosfæren og ved den imponerende Imam Square i Isfahan, vil du utvivlsomt allerede der, opleve den varme og gæstfrihed, man møder hos det iranske folk.

Du kan gå på opdagelse ved de gamle fæstninger og slotte men også besøge zarathustristiske templer, huleboere landsbyer og opleve den fine islamiske arkitektur.

I det bjergrige nordvestlige Iran, der sjældent besøges af turister, er en begravelsesplads udhugget i klipperne, og ved Det Kaspiske Hav kan du opleve de farverige basarer og bo med lokalbefolkningen, i Persepolis opleves den persiske historie, og i Isfahan ses den flotte mosaik kunst, området er så kendt for.

Oplev også den smukke by Shiraz, og få den spændende persiske historie ind på livet i den imponerende Persepolis.