Dagsprogram

Dag 1:
Ankomst Sydafrika
Gruppen mødes i Johannesborg, og umiddelbart herefter sættes kursen mod øst og verdens ældste bjergkæde, Drakensberg. Der er mulighed for en kortere vandretur efter ankomsten.

Dag 2:
Drakensberg Mountains
Efter en god morgenmad står dagens program på en naturskøn vandretur i bjergområdet. Eftermiddagen er fri til at udforske bjergene på egen hånd.

Dag 3:
Drakensberg Mountains - St. Lucia
På vej til St. Lucia, besøg ved zuluernes berømt slagmarker Rorke's Drift og Isandlwana, hvor I også vil få et indblik i deres historie og levevis.

Dag 4:
St. Lucia
Tidligt af sted og besøg i Umfolozi-Hluhluwe Game Reserve, der er kendt for sin enorme flokke af både hvidt og sort næsehorn. I området er over 500 fuglearter. Mulighed for optionelt cruise.

Dag 5:
St. Lucia
Dagen er fri til egne aktiviteter. Besøg f.eks. iSimangaliso Wetland Park eller tag en svømmetur i Det indiske Ocean ved Cape Vidal.

Dag 6:
St. Lucia - Swaziland
I dag køres gennem spektakulære landskaber til Swaziland, et lille uafhængigt kongerige. Sidst på eftermiddagen besøges landets bedste reservat, Mlilwane Wildlife Sanctuary. Her skal I bo i små, kuppelformede hytter.

Dag 7:
Swaziland
På tur i Milwana parken og på udkig efter en masse spændende dyr som f.eks. zebra, antilope oa. Eftermiddagen er fri til egne ture f.eks. en tur på mountainbike.

Dag 8:
Swaziland - Krüger Nationalpark
Retur til Sydafrika og Krüger Nationalpark, der med sine 2 mio. hektar vildmark, er blandt verdens største vildtreservater. Parken byder på "The big 5". over 500 fuglearter og en varieret natur.

Dag 9:
Krüger Nationalpark (Graskop)
I kører tidligt fra lejren for at opleve parkens spændende dyreliv og gør stop ved forskellige vandhuller, der forhåbentlig har en vis aktivitet. Om eftermiddagen kører I til Sable floden, der er et rigtig god sted at spotte dyr og videre til Graskop for overnatning.

Dag 10:
Afrejse Sydafrika
Turen tilbage til Johannesborg går via Mpumalanga har været beboet siden stenalderen, og det er let at forstå hvorfor pga. skovrige områder, smukke vandfald og det farverige fugleliv. Rejsen ender i Johannesborg.

YDERLIGERE INFORMATION