Dagsprogram

Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Bangkok
Ved ankomsten til Bangkok lufthavn står jeres engelsktalende chauffør og tager imod jer, og kører jer til Grand China Princess – et dejligt hotel beliggende i Chinatown.

Overnatning: Turistklasse: Grand China Hotel
Førsteklasse: Century Park

Dag 3-4:
Bangkok
Dagene er til fri disposition. Gå ikke glip af Royal Grand Palace som er Thailands nationalmonument og en sejltur tur på Bangkoks små floder - kaldet klongerne. Bangkok er desuden et slaraffenland for shopping-entusiaster. De store varehuse på Siam Square har alt! Der er ikke det store at spare på tøj, tasker m.v. fra de store europæiske modehuse, men der er 30-40 % at spare på sportstøj, løbesko, børnetøj, T-shirts, bukser og kjoler – alt sammen ægte og i gode kvaliteter. Elektronik, musik, spil og tøj sælges fra markederne Pratunam og Pat Pong.

Overnatning: Turistklasse: Grand China Hotel
Førsteklasse: Century Park
Måltider: Morgenmad

Dag 5:
Bangkok – Chiang Mai
I løbet af formiddagen bliver I hentet på Grand China Princess og kørt til lufthavnen i Bangkok for fly til Chiang Mai, hvor I bliver hentet og kørt til jeres hotel. Fra 1281-1556 var Chiang Mai hovedstad i Lanna-riget, der strakte sig fra det centrale Thailand i syd til Laos mod nord. Lanna kan oversættes til millioner af rismarker, et værdigt navn for det mægtige og frodige rige. Storhedstiden fornægter sig ikke. Chiang Mai er forsat en af de mest interessante byer i Thailand med et væld af seværdigheder – både i og uden for byen. Chiang Mai har mere end 300 templer, hvoraf Doi Suthep-templet, der er smukt beliggende i 1.000 meters højde med en vidunderlig udsigt over dalen, er bygget som et buddhistisk kloster i 1383 og står som selve symbolet på den glorværdige fortid.

Overnatning: Turistklasse: The Empress Chiang Mai
Førsteklasse: Tamarind Village
Måltider: Morgenmad

Dag 6-8:
Chiang Mai
Dagene er til fri disposition. Der findes masser af muligheder for forskellige aktiviteter og udflugter, men måske har I blot lyst til bare at vandre igennem denne hyggelige by og nyde den helt specielle stemning der hersker her. Vi kan anbefale, at I spiser på byens gigantiske natmarked. Mere end 50 madboder med specialiteter fra hele Asien danner rammerne om Thailands længste spisebord. Glæd jer til spændende, frisklavet lokal og billig mad i afslappende omgivelser.

Overnatning: Turistklasse: The Empress Chiang Mai
Førsteklasse: Tamarind Village
Måltider: Morgenmad

Dag 9:
Chiang Mai - Bangkok - Hua Hin
I afhentes på hotellet, og turen går nu med fly tilbage til Bangkok. I bliver hentet i lufthavnen og kørt de ca. 3 timer til Hua Hin. Nogle dejlige dage venter, hvor I selv vælger tempoet.

Overnatning: Turistklasse: Ibis Hua Hin
Førsteklasse: Anantara Hua Hin Resort & Spa
Måltider: Morgenmad

Dag 10-14:
Hua Hin
5 dejlige dage med sol, strand og vand venter forude. Dagene er til fri disposition og kan krydres med forskellige udflugter, som kan købes hjemmefra eller på destinationen. Også i Hua Hin er der et spændende natmarked, og I kan også vælge en tur til abebjerget syd for byen. Tag en tuk-tuk derud. Det er i sig selv en oplevelse.

Overnatning: Turistklasse: Ibis Hua Hin
Førsteklasse: Anantara Hua Hin Resort & Spa
Måltider: Morgenmad

Dag 15:
Hjemrejse Thailand
I afhentes på Jeres hotel og køres til Bangkok lufthavn, hvorfra I flyver retur til Danmark.

Dag 16:
Ankomst Danmark