Bangkok by og templer

Halvdagstur pr. person DKK 250,-

En af vores mest populære ture i Bangkok. Rundturen giver en god introduktion til byens vigtigste seværdigheder. Efter denne tur er man bedre rustet til at begive sig ud i byen og egen hånd. På turen besøges også 3 templer, Wat Traimit med den imponerende 5,5 tons tunge gyldne buddha er første stop og siden hen besøges Wat Chetuporn, i daglig tale Wat Po, hvis største attraktion er den 45 meter lange liggende buddha. Sidst på turen kommer I til Wat Benchamabophit, et smukt moderne tempel bygget i marmor og dekoreret med guld.

Min. 2 personer.

Grand Palace og Wat Phra Kaew

Halvdagstur pr. person DKK 325,-

Royal Grand Palace er Thailands national monument. Beliggende midt i Bangkoks travle centrum tilbyder paladset og dens flotte haver et pusterum i thaiernes travle hverdag. På rundvisningen opleves bl.a. Wat Phra Keo, den smukke smaragd buddhas tempel med de smukke gyldne tage og selvfølgelig buddha statuen selv, som er et af Thailands mest imponerende syn. Udflugten begynder og ender fra jeres hotel. Husk at være tækkeligt påklædt (kommer man i shorts og med bare skuldre bliver man afvist).

Min. 2 personer.

Bangkok´s klonger (bifloder)

Hal pr. person DKK 275,-

Fra en longtail-båd har I mulighed for at udforske Bangkoks små bifloder (klonger), hvor man får et indblik i hverdagslivet for de mange thaiere, der lever ved kanalerne. I kommer ud til nogle af de mindre befærdede klong’er, hvor der er mere fred og ro. I bliver sejlet rundt mellem beboelserne i Thonburi-området og gør holdt ved ”Temple of Dawn” (Wat Arun). På denne tur vil I også se de smukke royale pramme, der er en vigtig del af thailands kulturelle arv.

Min. 2 personer.

Chao Praya floden i rispram

Halvdagstur pr. person DKK 275,-

Turen begynder med en udflugt i en af de hurtige longtail-både, der til dagligt suser op og ned ad floderne i Bangkok. I sejler på Chao Praya-floden, der slanger sig gennem Bangkok. På vejen vil jeres guide udpege berømte seværdigheder såsom Wat Arun og Grand Palace. I stiger nu ombord i en ombygget rispram, hvor farten er noget mere moderat. Mens I langsomt sejler ned ad Chao Phraya-floden og nyder udsigten, servers der et udvalg af lokale tropiske frugter, læskedrikke og sågar thailandsk whisky.

Min. 2 personer.

Bangkok på cykel

Halvdagstur pr. person DKK 405,-

“Colors of Bangkok” er en 4-5 timer på cykel tur gennem storbyen Bangkok. Alle kan deltage på denne tur der er på omkring 25-30 km afhængigt af de 2-8 deltagere. Der er rig lejlighed til at opleve byens kontraster. I besøger et lokalt buddhistisk tempel kompleks. I tager en kort sejltur over Chao Praya floden i en longtail båd, og oplever ikke kun de luksuriøse villaer, men også husene i ”slummen” og de mennesker der bor der. Turen går videre til en open-air Muay Thai skole (thai boksning), en Chedi bygget i burmesisk stil (mandag), en lokal folkeskole (kun hvis åben), og I skal en tur gennem de grønneste områder i Bangkok, hvor I måske kan genkende nogle af de planter, vi har herhjemme – blot er de større. Undervejs på turen vil vi stoppe ca. hver time for at hvile og tage noget at drikke. De anvendte cykler er alle importeret og amerikansk designede med 21 gear og fuld suspension mountainbikes. Turen varer 4 timer. Afgang fra Recreational Bangkok Biking Ltd.’s office.

Min. 2 personer.

Ayutthaya med båd

Heldagstur pr. person DKK 395,-

I afhentes på hotellet og transporteres til River City Pier. Fra River City kører I med bus mod Ayutthaya med stop undervejs ved Kong Rama V´s tidligere sommerpalads. I Ayutthaya besøger I følgende templer: Wat Sri Sanphet, Vihara Phra Mongkol Bophit og Wat Chai Wattanaram. Over middag stiger I ombord på skibet Grand Pearl, som flyder ud for templet Wat Chonglom i Nonthaburi. På Grand Pearl kan I nyde både vestligt og orientalsk buffet frokost, alt mens skibet sejler ned af Chao Phrayafloden til Bangkok. Kaffe og te er gratis senere på eftermiddagen. I er tilbage ved River City Pier ca. kl. 16, og I transporteres tilbage til hotellet. Turens varighed: ca. 8½ time.

Min. 2 personer.

Det Flydende Marked

Halvdagstur pr. person DKK 565,-

En dag spækket med oplevelser. Vi tager fra Bangkok tidligt fra morgenstunden 100 km vestpå til Damnern Saduak, der er Thailands mest berømte flydende marked. Fra nær og fjern kommer kvinderne i deres små både for at afsætte deres afgrøder. Der er livlig aktivitet, og man kan altid finde små interessante håndværksgenstande og souvenirs. I skal også besøge Phra Pathom Chedi i Nakorn Pathom, som er den største pagode I Sydøstasien, inden turen går retur til Bangkok.

Min. 2 personer.

Livet langs Maeklong floden

Heldagstur pr. person DKK 860,-

En tur for de, der ønsker at udforske og opleve ægte thailandsk livsstil langs floden. Med sin beliggenhed kun omkring 80 kilometer syd for Bangkok, fortryller Ampawa bydelen den besøgende med sine traditionelle træhuse bygget langs kanaler, kokos og frugtplantager og landlige livsstil. Tidligt af sted fra Bangkok til det unikke friskvaremarked langs jernbanesporet i Mae Klong. Når toget nærmer sig stationen, ses sælgerne afmontere deres boder, så toget kan passere igennem. En kort køretur bringer jer videre til Amphawa, en malerisk lille by beliggende på Maeklong floden. Herfra skal I på en sejltur i en long-tail båd gennem de mange kanaler og samtidig opleve den traditionelle thailandske livsstil langs flodbredden. Der gøre stop for besøg i Wat Bang Kung, bygget for mere end 200 år siden. Dette interessante tempel er helt omgivet af rødderne af et stort banyan træ. Næste stop er Wat Pumarin, og er det søndag morgen, kommer børnene til dette tempel for at øve og lære kunsten at spille klassiske thailandske instrumenter. De er altid ivrige efter at vise deres færdigheder og spille et stykke for udenlandske besøgende. Lærerne bliver glade for en lille donation, som vil blive brugt til at reparere ødelagte instrumenter eller købe nye. I besøger et privat hjem for at se, hvordan der produceres palmesukker, og dernæst er der frokost på Baan Ampawa Resort. Om eftermiddagen besøger I Pinsuwan Benjarong House & Museum, hvor de dygtige håndværkere maler det fine porcelæn med indviklede mønstre. Langs Amphawas største kanal er mange af de restaurerede træhuse konverteret til små caféer, restauranter og souvenirbutikker, der sælger lokale produkter. I weekenderne, er dette område meget travlt, da mange strømmer fra Bangkok for at nyde en weekend i Ampawa. Retur til Bangkok. Turen varer ca. 10 timer.

Min. 2 personer.

Chiang Mai by og templer

Halvdagstur pr. person DKK 210,-

De fleste buddhistiske templer i Chiang Mai viser en varieret arkitektonisk stil. Der er brugt elementer fra templerne i det nordlige Thailand, Burma, Sri Lanka og Mon, som alle har ”lånt” fra hinanden. En arkitektonisk stil som reflekterer den fantastiske ærbødighed for buddhismen. I dag huser Chiang Mai, templernes by, mere end 300 templer. Under denne halvdagstur opleves Chiang Mai’s største friskvaremarked Waroros og følgende templer: Wat Phra Singh: Denne store Chedi/Stupa (relikvie skrin) blev bygget i 1345 af Kong Pha Yu og skulle huse hans afdøde far Kong Kam Fu. Der blev også opbevaret mange skrifter skrevet af datidens munke. Wat Chedi Luang: Bygget i 1401 under ordre fra Kong Saeng Muang Ma. Templet blev så i 1454, under Kong Tilo-Garaj, udvidet til en højde af 86 meter. Efter et jordskælv i 1545 lå dette tempel i ruiner indtil 1991, hvor det blev rekonstruktueret. Wat Chiang Man: Det ældste tempel i Chiang Mai. Kong Mengrai boede angiveligt her mens Chiang Mai blev bygget. Wat Suan Dok: Her opbevares asken fra Chiang Mais royale familier. Turens varighed: 3-4 timer.

Min. 2 personer.

Chiang Mai by, templer og Wat Doi Suthep

Halvdagstur pr. person DKK 295,-

Dagen begynder ved et af Nordthailand mest hellige templer - Wat Doi Suthep. Templet ligger på det smukke bjerg Doi Suthep, 16 km fra Chiang Mai, og herfra er der en fantastisk udsigt over hele Chiang Mai-regionen. Der skal dog først bestiges 290 trappetrin, før man når toppen. Templet blev bygget under Kong Gue-Na i 1383. Efter Doi Suthep passerer I byens største friskvaremarked Talad Wararot, før der gøres stop ved to vigtige templer: Wat Chedi Luang og Wat Phra Sing. Husk at være tækkeligt påklædt. Turens varighed: 3-4 timer.

Min. 2 personer.

Hmong landsbyen Doi Pu og Doi Suthep

Halvdagstur pr. person DKK 370,-

Dagen begynder ved et af Nordthailands mest hellige templer - Wat Doi Suthep. Templet ligger på det smukke bjerg Doi Suthep 16 km fra Chiang Mai, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele Chiang Mai regionen. I skal dog først bestige de 290 trappetrin, før I når toppen. Templet blev bygget under Kong Gue-Na i 1383. Midt i templet står en stor Chedi (spiret pagode), der indeholder delvise levn af Buddha. Efter tempelbesøget besøger I Hmong stammen i landsbyen Doi Pui. Disse lever af at sælge håndværk, tekstiler og dekorative pyntegenstande. Turens varighed: ca. 4-5 timer.

Min. 2 personer.

Chiang Rai og Den gyldne Trekant

Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 910,-

Tidlig afgang mod den nordlige by Chiang Rai, og undervejs gøres stop ved de varme kilder ved Mae Kajan. Turen fortsætter til Mae Sai, beliggende på grænsen mellem Thailand og Burma, hvor der foregår en livlig handel ved det lokale grænsemarked. Efter frokost på en lokal restaurant, skal I videre til Den Gyldne Trekant, hvor landene i Laos, Burma og Thailand mødes. Inden turen får tilbage til Chiang Mai kører I til Chiang Saen for et besøg på museet og Wat Chedi Luang. Varighed 11 timer.

Min. 2 personer.

Pala U vandfaldet

Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 395,-

I afhentes på jeres hotel i Hua Hin/Cha Am kl. ca. 08.30 kører ca. 1 time med minibus ad bjergvejen de 63 km mod nordvest. Med sine 16 ”etager” er Pala U vandfaldet et af Thailands største og er samtidig en del af Kaeng Krachan Nationalpark. Det smukke skovklædte område er også rigt fugleliv og sommerfugle. Frokosten indtages på en lokal restaurant, og herefter kan I enten vælge at slappe af ved synet af det smukke vandfald, eller I kan snuppe jer en svømmetur, så husk at medbringe badetøj og håndklæde.

Min. 2 personer.

Sam Roi Yod Nationalpark

Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 395,-

63 kilometer syd for Hua Hin ligger Khao Sam Roi Yod National Park også kaldet ”300 bjergtinder”. Området dækker ca. 98 kvadratkilometer med bølgende kalkstensbjerge, mangrovesumpe og strande. Undervejs kører vi langs ananasplantager til en uspoleret fiskerlandsby. Der sejles en kort tur til Sam Phraya-stranden, hvorfra man går på en sti op til den kendte berømte grotte kaldet Tham Phraya Nakhon. Fra pavillonen Phra Thi Nang Khuha Kharuhat, som blev konstueret under Kong Rama V i 1890, har man en fantastisk udsigt til grotten. Inden frokost er der tid til lidt afslapning på stranden, og herefter går turen tilbage mod hotellet. Turens varighed: ca. 6-7 timer.

Min. 2 personer.

Snorkeltur til Koh Talu

Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 695,-

Allerede kl. 07.00 om morgenen kører I af sted på en to timers køretur syd for Hua Hin, hvorfra I sejler ud til den lille ø Koh Talu med sine hvide sandstrande og koralrev fyldt med farvestrålende fisk. Nyd en dag ved strande med svømning, snorkling, afslapning på stranden eller trekking rundt på øen. En lækker thai frokost serveres på en lokal resort restaurant. Turen varer ca. 9 timer. Husk at medbringe badetøj, håndklæde, solhat og solbriller.

Min. 2 personer.

Det Flydende Marked og Rose Garden

Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 470,-

I afhentes tidligt kl. 07.00 på hotellet i Hua Hin/Cha Am og kører med minibus de godt 1½ time til det flydende marked i Damnoen Saduak. I skal på sejltur til midten af det livlige, flydende marked, hvor den tidløse livsstil hos de lokale kan observeres langs kanalerne. Turen fortsætter til Nakorn Pathom, hvor I kan beundre den højeste chedi (pagode) i Thailand, efterfulgt af frokost i Rose Garden Country Resort. Bagefter skal I se nogle af de thailandske folkedanse, thai boksning og sværdkamp. Der er også forestillinger af traditionelle ceremonier og et elefant show. Ankomst tilbage på jeres hotel omkring kl. 18:00.

Min. 2 personer.

Hua Hin by og vin tur

Halvdagstur pr. person DKK 580,-

I afhentes på jeres hotel i Hua Hin og kører først til Khao Takiab (Abe-bjerget) i den sydlige del af Hua Hin, der har et lille tempel på toppen og dets mange aber er et af Hua Hin mest populære udflugtsmål. På en klar dag er der en flot udsigt over Hua Hin by.I fortsætter til det kongelige sommer- og strandpalads, Maruekhathaiyawan, beliggende nord for Hua Hin. Paladset er bygget i teak træ tilbage i 1920´erne under Kong Rama VI regeringsperiode og blev designet af en italiensk arkitekt. Ved middagstid når I Hua Hin Vineyard, hvor I kan lære om, hvordan tropisk vinavl foregår. Det professionelle team er klar i de thai inspirerede pavilioner, og der serveres både grape juice og en lille vinsmagning, ligesom der også er en video præsentation af Siam Winery. Dagens sidste stop er ved Hua Hin Togstation, der samtidig er landets ældste. Stationen er bygget af Rama VI, og det mest interessante er nok det flotte, kongelige venteværelse. Turen ender tilbage på jeres hotel ved 14-tiden.

Min. 2 personer.

Cykeltur til Burma´s grænse

Heldagstur pr. person DKK 360,-

I afhentes på hotellet i en van og køres de 1,5 times tid syd for Hua Hin til den burmesiske grænse. Her findes et lokalt marked, der sælger alt fra håndværk og dippedutter til store,
træudskårne møbler. Dette punkt er det smalleste sted i Thailand og afstanden fra grænsen til stranden (Gulf of Thailand) er kun 12 km. Herfra står I på cyklerne, og turen går primært ned ad bakke til stranden, hvor der gøres stop ved et lille akvarium. I fortsætte op langs kysten til Thai Air Force Base og videre langs kystlinjen gennem de smukke landskaber med kalkstensbjerge og små øer. På standen Lime Bay (Ao Manao) nyder I en dejlig frokost, og cykler derefter videre til foden at et bjerg, hvor I kan fodre de Nyd en dejlig frokost på stranden ved Lime Bay (Ao Manao), før cykle lidt længere henne naturskønne stranden veje til bunden af et bjerg, hvor du møde de små, sorte langur aber. Hvis I er ”fit” og har lyst lan I vandre op ad bjerget, hvorfra der er en fantastisk udsigt over bugten og stranden. Næste stop er Prachuap Bay (Ao Prachuap) og Little Bay (Ao Noi), hvor I besøger et smukt teaktræs tempel med flotte udskæringer, der fortæller buddhistiske historier. Denne cykeltur er fremragende til både familier og ”almindelig” cyklister, da den foregår i et afslappet tempo. Størstedelen af cykelturen er på flad asfalt og der er ilagt en del pauser, så I kan nyde omgivelserne. Under hele turen medfølger et ”support” køretøj med frisk frugt, vand, værktøjskasse og førstehjælpskasse Selvom turnéen starter tidligt om morgenen, kan det blive, og vi foreslår, at du bære solcreme og kasket.

Min. 2 personer.

Håndværks landsbyer

Halvdagstur pr. person DKK 200,-

Chiang Mai har i lang tid været kendt for at være Thailands bedste kunsthåndværks by og i Sankamphaeng distriktet, finder man hjertet af denne industri. Mange af Thailands største producenter er placeret her, og det er også her, man finder butikker med alle de traditionelle håndværk fra gamle tid og men også i nyere udgaver. På turen får I et godt indblik i fremstillingen af Thailands flotte kunsthåndværker, lige fra dekoration af diverse træobjekter, silkevævning og andre etniske tekstilprodukter. Kendetegnende ved Chiang Mai er også den blomstrende sølvsmedeproduktion. Det begyndte for mange århundreder siden langs Wualai Road, der stadig er kendt som Sølvlandsbyen. En spændende dag i kreativitetens udfoldelser, og mon ikke I får mulighed for at købe et par spændende souvenirs med hjem. Turens varer ca. 4 timer.

Min. 2 personer.

River Kwai

Heldagstur pr. person DKK 395,-

Fascinerende, nostalgisk og minderigt, er bare få ord som beskriver denne dag til Kanchanaburi-provinsen. I dag står River Kwai som et symbol for de mange tusinde allierede krigsfanger, som mistede livet under opførelsen af Broen Over Floden Kwai. Alt sammen foregik under japansk fangenskab i anden verdenskrig. På turen besøger I Thailand-Burma Railway Museum, som fortæller om hele historien bag opførelsen af jernbanen. En lærerig og rørende oplevelse. Efter jernbanemuseet og JEATH War Cemetery, sejler I langs Maeklong-floden i en longtail-båd til den berømte bro River Kwai. Efter frokost på en lokal restaurant, stiger I ombord på det lokale tog. Togturen er en stor oplevelse, men en fantastisk udsigt langs floden Kwai. I kører ca. 1 time på sporet, som blev bygget af de allierede krigsfanger. Transport fra/til hotel er inkluderet. urens varighed: ca. 11 timer.

Min. 2. personer.