River Kwai

Heldagstur pr. person DKK 1350,-

Fascinerende, nostalgisk og minderigt, er bare få ord som beskriver denne dag til Kanchanaburi-provinsen. I dag står River Kwai som et symbol for de mange tusinde allierede krigsfanger, som mistede livet under opførelsen af Broen Over Floden Kwai. Alt sammen foregik under japansk fangenskab i anden verdenskrig. På turen besøger I Thailand-Burma Railway Museum, som fortæller om hele historien bag opførelsen af jernbanen. En lærerig og rørende oplevelse. Efter jernbanemuseet og JEATH War Cemetery, sejler I langs Maeklong-floden i en longtail-båd til den berømte bro River Kwai. Efter frokost på en lokal restaurant, stiger I ombord på det lokale tog. Togturen er en stor oplevelse, men en fantastisk udsigt langs floden Kwai. I kører ca. 1 time på sporet, som blev bygget af de allierede krigsfanger. Transport fra/til hotel er inkluderet. urens varighed: ca. 11 timer.

Min. 2. personer.

Livet langs Maeklong floden

Heldagstur pr. person DKK 850,-

En tur for de, der ønsker at udforske og opleve ægte thailandsk livsstil langs floden. Med sin beliggenhed kun omkring 80 kilometer syd for Bangkok, fortryller Ampawa bydelen den besøgende med sine traditionelle træhuse bygget langs kanaler, kokos og frugtplantager og landlige livsstil. Tidligt af sted fra Bangkok til det unikke friskvaremarked langs jernbanesporet i Mae Klong. Når toget nærmer sig stationen, ses sælgerne afmontere deres boder, så toget kan passere igennem. En kort køretur bringer jer videre til Amphawa, en malerisk lille by beliggende på Maeklong floden. Herfra skal I på en sejltur i en long-tail båd gennem de mange kanaler og samtidig opleve den traditionelle thailandske livsstil langs flodbredden. Der gøre stop for besøg i Wat Bang Kung, bygget for mere end 200 år siden. Dette interessante tempel er helt omgivet af rødderne af et stort banyan træ. Næste stop er Wat Pumarin, og er det søndag morgen, kommer børnene til dette tempel for at øve og lære kunsten at spille klassiske thailandske instrumenter. De er altid ivrige efter at vise deres færdigheder og spille et stykke for udenlandske besøgende. Lærerne bliver glade for en lille donation, som vil blive brugt til at reparere ødelagte instrumenter eller købe nye. I besøger et privat hjem for at se, hvordan der produceres palmesukker, og dernæst er der frokost på Baan Ampawa Resort. Om eftermiddagen besøger I Pinsuwan Benjarong House & Museum, hvor de dygtige håndværkere maler det fine porcelæn med indviklede mønstre. Langs Amphawas største kanal er mange af de restaurerede træhuse konverteret til små caféer, restauranter og souvenirbutikker, der sælger lokale produkter. I weekenderne, er dette område meget travlt, da mange strømmer fra Bangkok for at nyde en weekend i Ampawa. Retur til Bangkok. Turen varer ca. 10 timer.

Min. 2 personer.

Det Flydende Marked

Halvdagstur pr. person DKK 700,-

En dag spækket med oplevelser. Vi tager fra Bangkok tidligt fra morgenstunden 100 km vestpå til Damnern Saduak, der er Thailands mest berømte flydende marked. Fra nær og fjern kommer kvinderne i deres små både for at afsætte deres afgrøder. Der er livlig aktivitet, og man kan altid finde små interessante håndværksgenstande og souvenirs. I skal også besøge Phra Pathom Chedi i Nakorn Pathom, som er den største pagode I Sydøstasien, inden turen går retur til Bangkok.

Min. 2 personer.

Ayutthaya med båd

Heldagstur pr. person DKK 1350,-

I afhentes på hotellet og transporteres til River City Pier. Fra River City kører I med bus mod Ayutthaya med stop undervejs ved Kong Rama V´s tidligere sommerpalads. I Ayutthaya besøger I følgende templer: Wat Sri Sanphet, Vihara Phra Mongkol Bophit og Wat Chai Wattanaram. Over middag stiger I ombord på skibet Grand Pearl, som flyder ud for templet Wat Chonglom i Nonthaburi. På Grand Pearl kan I nyde både vestligt og orientalsk buffet frokost, alt mens skibet sejler ned af Chao Phrayafloden til Bangkok. Kaffe og te er gratis senere på eftermiddagen. I er tilbage ved River City Pier ca. kl. 16, og I transporteres tilbage til hotellet. Turens varighed: ca. 8½ time.

Min. 2 personer.

Bangkok på cykel

Halvdagstur pr. person DKK 350,-

“Colors of Bangkok” er en 4-5 timer på cykel tur gennem storbyen Bangkok. Alle kan deltage på denne tur der er på omkring 25-30 km afhængigt af de 2-8 deltagere. Der er rig lejlighed til at opleve byens kontraster. I besøger et lokalt buddhistisk tempel kompleks. I tager en kort sejltur over Chao Praya floden i en longtail båd, og oplever ikke kun de luksuriøse villaer, men også husene i ”slummen” og de mennesker der bor der. Turen går videre til en open-air Muay Thai skole (thai boksning), en Chedi bygget i burmesisk stil (mandag), en lokal folkeskole (kun hvis åben), og I skal en tur gennem de grønneste områder i Bangkok, hvor I måske kan genkende nogle af de planter, vi har herhjemme – blot er de større. Undervejs på turen vil vi stoppe ca. hver time for at hvile og tage noget at drikke. De anvendte cykler er alle importeret og amerikansk designede med 21 gear og fuld suspension mountainbikes. Turen varer 4 timer. Afgang fra Recreational Bangkok Biking Ltd.’s office.

Min. 2 personer.

Chao Praya floden i rispram

Halvdagstur pr. person DKK 710,-

Turen begynder med en udflugt i en af de hurtige longtail-både, der til dagligt suser op og ned ad floderne i Bangkok. I sejler på Chao Praya-floden, der slanger sig gennem Bangkok. På vejen vil jeres guide udpege berømte seværdigheder såsom Wat Arun og Grand Palace. I stiger nu ombord i en ombygget rispram, hvor farten er noget mere moderat. Mens I langsomt sejler ned ad Chao Phraya-floden og nyder udsigten, servers der et udvalg af lokale tropiske frugter, læskedrikke og sågar thailandsk whisky.

Min. 2 personer.

Bangkok´s klonger (bifloder)

Hal pr. person DKK 630,-

Fra en longtail-båd har I mulighed for at udforske Bangkoks små bifloder (klonger), hvor man får et indblik i hverdagslivet for de mange thaiere, der lever ved kanalerne. I kommer ud til nogle af de mindre befærdede klong’er, hvor der er mere fred og ro. I bliver sejlet rundt mellem beboelserne i Thonburi-området og gør holdt ved ”Temple of Dawn” (Wat Arun). På denne tur vil I også se de smukke royale pramme, der er en vigtig del af thailands kulturelle arv.

Min. 2 personer.

Grand Palace og Wat Phra Kaew

Halvdagstur pr. person DKK 665,-

Royal Grand Palace er Thailands national monument. Beliggende midt i Bangkoks travle centrum tilbyder paladset og dens flotte haver et pusterum i thaiernes travle hverdag. På rundvisningen opleves bl.a. Wat Phra Keo, den smukke smaragd buddhas tempel med de smukke gyldne tage og selvfølgelig buddha statuen selv, som er et af Thailands mest imponerende syn. Udflugten begynder og ender fra jeres hotel. Husk at være tækkeligt påklædt (kommer man i shorts og med bare skuldre bliver man afvist).

Min. 2 personer.

Bangkok by og templer

Halvdagstur pr. person DKK 495,-

En af vores mest populære ture i Bangkok. Rundturen giver en god introduktion til byens vigtigste seværdigheder. Efter denne tur er man bedre rustet til at begive sig ud i byen og egen hånd. På turen besøges også 3 templer, Wat Traimit med den imponerende 5,5 tons tunge gyldne buddha er første stop og siden hen besøges Wat Chetuporn, i daglig tale Wat Po, hvis største attraktion er den 45 meter lange liggende buddha. Sidst på turen kommer I til Wat Benchamabophit, et smukt moderne tempel bygget i marmor og dekoreret med guld.

Min. 2 personer.

Chiang Rai og Den gyldne Trekant

Heldagstur inkl. frokost pr. person DKK 1295,-

Tidlig afgang mod den nordlige by Chiang Rai, og undervejs gøres stop ved de varme kilder ved Mae Kajan. Turen fortsætter til Mae Sai, beliggende på grænsen mellem Thailand og Burma, hvor der foregår en livlig handel ved det lokale grænsemarked. Efter frokost på en lokal restaurant, skal I videre til Den Gyldne Trekant, hvor landene i Laos, Burma og Thailand mødes. Inden turen får tilbage til Chiang Mai kører I til Chiang Saen for et besøg på museet og Wat Chedi Luang. Varighed 11 timer.

Min. 2 personer.

Hmong landsbyen Doi Pu og Doi Suthep

Halvdagstur pr. person DKK 475,-

Dagen begynder ved et af Nordthailands mest hellige templer - Wat Doi Suthep. Templet ligger på det smukke bjerg Doi Suthep 16 km fra Chiang Mai, hvorfra der er en fantastisk udsigt over hele Chiang Mai regionen. I skal dog først bestige de 290 trappetrin, før I når toppen. Templet blev bygget under Kong Gue-Na i 1383. Midt i templet står en stor Chedi (spiret pagode), der indeholder delvise levn af Buddha. Efter tempelbesøget besøger I Hmong stammen i landsbyen Doi Pui. Disse lever af at sælge håndværk, tekstiler og dekorative pyntegenstande. Turens varighed: ca. 4-5 timer.

Min. 2 personer.

Chiang Mai by, templer og Wat Doi Suthep

Halvdagstur pr. person DKK 395,-

Dagen begynder ved et af Nordthailand mest hellige templer - Wat Doi Suthep. Templet ligger på det smukke bjerg Doi Suthep, 16 km fra Chiang Mai, og herfra er der en fantastisk udsigt over hele Chiang Mai-regionen. Der skal dog først bestiges 290 trappetrin, før man når toppen. Templet blev bygget under Kong Gue-Na i 1383. Efter Doi Suthep passerer I byens største friskvaremarked Talad Wararot, før der gøres stop ved to vigtige templer: Wat Chedi Luang og Wat Phra Sing. Husk at være tækkeligt påklædt. Turens varighed: 3-4 timer.

Min. 2 personer.

Chiang Mai by og templer

Halvdagstur pr. person DKK 210,-

De fleste buddhistiske templer i Chiang Mai viser en varieret arkitektonisk stil. Der er brugt elementer fra templerne i det nordlige Thailand, Burma, Sri Lanka og Mon, som alle har ”lånt” fra hinanden. En arkitektonisk stil som reflekterer den fantastiske ærbødighed for buddhismen. I dag huser Chiang Mai, templernes by, mere end 300 templer. Under denne halvdagstur opleves Chiang Mai’s største friskvaremarked Waroros og følgende templer: Wat Phra Singh: Denne store Chedi/Stupa (relikvie skrin) blev bygget i 1345 af Kong Pha Yu og skulle huse hans afdøde far Kong Kam Fu. Der blev også opbevaret mange skrifter skrevet af datidens munke. Wat Chedi Luang: Bygget i 1401 under ordre fra Kong Saeng Muang Ma. Templet blev så i 1454, under Kong Tilo-Garaj, udvidet til en højde af 86 meter. Efter et jordskælv i 1545 lå dette tempel i ruiner indtil 1991, hvor det blev rekonstruktueret. Wat Chiang Man: Det ældste tempel i Chiang Mai. Kong Mengrai boede angiveligt her mens Chiang Mai blev bygget. Wat Suan Dok: Her opbevares asken fra Chiang Mais royale familier. Turens varighed: 3-4 timer.

Min. 2 personer.

Koh Samui: Koh Samui´s højdepunkter

Halvdagstur pr. person DKK 435,-

Koh Samui er en lille ø, så på en halvdagstur kan man sagtens nå at se de største attraktioner. Turen starter ved templet Wat Phra Yai og fortsætter til ”Hin Ta Hin Yai”, to stenformationer i vandet der er kendt af alle øens beboere. De to sten er nemlig formet som mandens og kvindens kønsorganer. Vi kommer også forbi smukke vandfald og oplever aber, der her på Koh Samui benyttes som små hjælpere i det daglige arbejde. Hver dag klatrer de op i palmetræerne og henter kokosnødder til deres ejere. Dagen ender i byen Nathon, hvor man kan shoppe, før der er transport tilbage til hotellet. Turens varighed: ca. 5 ½ time.

 

Min. 2 personer.

Samui’s hemmeligheder

Halvdagstur pr. person DKK 365,-

På denne tur kan I opleve nogle af øens mindre kendte seværdigheder. I begynder dagen med et besøg i den charmerende, muslimske landsby, Hua Thanon, hvor beboerne hovedsagelig erhverver sig ved fiskeri, og derfor besøges også det lokale fiskemarked. Herfra fortsættes til det smukke Namuang Vandfald 1 og Laem Sor Pagoden, der er beliggende ved vandet i det sydvestlige hjørne. Længere inde på øen passeres den historiske Elephant Gate, bygget af en munk i 1979, som værende en smuk indgang til landsbyen og dens tempel, der ellers ikke har noget interessant at byde på. Til gengæld er Wat Plai Leam templet en smukt syn med sin fantastiske 12 armede Buddha figur, der er omgivet af en sø, som vrimler med fisk. Turen ender på nordkysten i den hyggelige, Bophut – et af de få steder der har bevaret nogle ag øens oprindelige thai-kinesiske atmosfære. Her er strand, små kinesiske shop-huse, smalle stræder, restauranter, caféer og små trendy butikker.

Sejltur rundt om Samui

Heldagstur pr. person DKK 1050,-

Oplev Koh Samuis strande på en anden måde! Under en sejltur rundt om øen vil I passere nogle af øens mest fantastiske strande og bugter: Big Buddha Bay, Choengmon Bay, Chaweng Bay, Lamai Bay og Hua Thanon Bay Laem Set. På Koh Tan nyder I en BBQ frokostbuffet, og der er bagefter tid til at slappe af på stranden eller snorkle ved de omkringliggende koralrev. Om eftermiddagen fortsættes bådrejsen rundt om Samui, forbi øer, hvor landsbyboere høster de berømte fuglereder. Turen slutter i Nathon byen, og I skal med minibus retur til jeres hotel. Varighed 8 ½ time.

Kajak ved Angthong Marine National Park

Heldagstur pr. person DKK 610,-

Afhentning på hotellet og transport til molen, hvorfra I stiger ombord i en båd. En let morgenmad serveres ombord, mens guiden giver en introduktion til Angthong National Park. I havkajaker udforskes den smukke kyst ved Mae Koh. Vi sætter kajakerne på stranden, hvorfra I går en nem, men spektakulær vandretur gennem tæt regnskov, før I ankommer til den grønne lagune. Tilbage på båden bliver der serveret en god frokost, mens I sejler gennem den smukke parks nordlige region. Ankomst til øen Koh Wao, også kaldet Dragon Island. Her har I valget mellem at tage på guidet tur og udforske grotter og bizarre klippeformationer, eller I kan bruge eftermiddagen på at snorkle, svømme eller bare slappe af. Båden har et stort soldæk for de, der gerne vil solbade. Sidst på eftermiddagen returneres der til Koh Samui og hotellet. Turens varighed: ca. 9 ½ time.

Min. 2 personer.

Koh Tao & Nang Yuan med speedbåd

Halvdagstur inkl. frokost pr. person DKK 515,-

I afhentes på hotellet og køres i airconditioneret minivan til molen, hvor i får en let morgenmad. Herefter sættes kursen til Koh Tao med speedbåd, og rejsetiden er omkring 90 minutter
(afhængig af havets tilstand). Øen er også kendt som skildpadde-øen pga. sin form. Der er fantastisk snorkling og dykning ud for øen, som kun findes få steder i Thailand, og der er virkelig mulighed for store oplevelser i den undersøiske verden af regnbue-farvede koraller, skaldyr og søstjerner. Frokosten nydes på en lokal restaurant på den smukke kyst, og dernæst fortsættes til Koh Nang Yuan, hvor I enten kan klatre op til toppen og beundre den storslåede udsigt, eller I kan snorkle i det lave vand omgivet af smukke koraller og farverige tropiskefisk. Koh Nang Yuan er skabt af naturen og de 3 øer er forbundet af hvide sandbanker. Turen ender tilbage på dit hotel på Koh Samui.

Min. 2 personer.