Dagsprogram

Dag 1:
Afrejse Danmark

Dag 2:
Ankomst Hanoi
Ved ankomsten i Hanoi afhentes I i lufthavnen og køres til jeres centralt beliggende hotel. Resten af dagen er til fri disposition til at indsnuse de første indtryk af Vietnams pulserende hovedstad.

Overnatning: standard hotel: La Belle Vie
1. klasse: La Belle Vie

Dag 3:
Hanoi
Dagen er fri til at sightseeing på egen hånd. Besøg f.eks. Ho Chi Minh´s Mausoleum og hans tidligere bolig samt Templet for Litteratur og Den etbenede Pagode. Eller I kan nyde Kunstmuseet, Sværdsøen (Hoan Kiem Lake) og Ngoc Son Templet. Tag også en tur rundt i den gamle, livlige bydel også kaldet Latinerkvarteret, hvor gaderne er opkaldt efter beboernes erhverv – eks. Silkegaden, Kurvegaden mv.

Overnatning: standard hotel: La Belle Vie
1. klasse: La Belle Vie
Måltider: Morgenmad

Dag 4:
Hanoi - Halong Bay
I afhentes tidligt og kører de 170 km til Ha Long Bay, og undervejs oplever I de smukke, lysegrønne rismarker. Turen tager ca. 3½ time, og ved ankomst til den livlige havn går I om bord på en af områdets ca. 400 træbåde (også kaldet junker) og sejler herefter ud i den fantastiske bugt blandt kalkstensformationer, klipper, øer, grotter og huler. Hele bugten udgør ca. 5.000 km2 hvor der efter sigende skulle være 1.969 øer. I nyder en lækker frokost om bord til lydene af bølgeskvulp. Der sættes anker for natten nær nogle ubeboede øer, og I overnatter om bord.

Overnatning: standard junke: Bai Tho Junk
1. klasse junke: Indochina Sails Premium
Måltider: Morgenmad, frokost og aftensmad

Dag 5:
Halong Bay - Hué
Formiddagen tilbringes om bord, der gøres stop ved nogle øer og grotter, og der er derfor mulighed for at få luftet badetøjet i det azurblå hav. I skal med bil retur til Hanoi Lufthavn for indenrigsfly sydpå til den gamle kejserby, Hué.

Overnatning: standard hotel: Mondial
1. klasse: Eldora
Måltider: Morgenmad

Dag 6:
Hué
Stå tidlig op og benyt formiddagen til sightseeing til Citadellet, der er bygget efter samme princip som ”Den forbudte By” i Beijing. I kan også tage en sejltur på Parfume floden til den berømte, 7 etager høje Tien Mu Pagode. I Hué kan I også tage på det lokale marked, Dong Ba og ”prutte” jer til en god pris på alt mellem himmel og jord.

Overnatning: standard hotel: Mondial
1. klasse: Eldora
Måltider: Morgenmad

Dag 7:
Hué - Hoi An
Formiddagen er fri, og over middag afhentes I på hotellet og kører længere sydpå til Hoi An gennem grønne rismarker, kystlinjer med azurblåt hav, det dramatiske Hai Van Pas og Marmorbjergene. Disse er kendt som værende skjulested for vietcong soldaterne under krigen. Der stoppes ved dem smukke Lang Co Beach.

Overnatning: standard hotel: Silk Luxury Hotel & Spa
1. klasse: Boutique Hoi An
Måltider: Morgenmad

Dag 8:
Hoi An
Dagene er til fri disposition. I kan besøge nogle af de gamle købmandsbutikker og restaurerede huse, Hokkien Templet, den 400 år gamle Japanske Bro og det kulørte marked beliggende langs flodbredden – eller blot dase ved stranden eller poolen

Overnatning: standard hotel: Silk Luxury Hotel & Spa
1. klasse: Boutique Hoi An
Måltider: Morgenmad

Dag 9:
Hoi An - Ho Chi Minh
Efter morgenmaden køres I til Danang lufthavn for fly til Ho Chi Minh City. I afhentes i lufthavnen og køres til jeres centralt beliggende hotel. Resten af dagen fri til at indsnuse de første indtryk af Sydvietnams hovedstad.

Overnatning: standard hotel: Huong Sen Annex
1. klasse: Liberty Central
Måltider: Morgenmad

Dag 10:
Ho Chi Minh
Dagen er fri til at udforske Sydvietnams hovedstad på egen hånd. Besøg f.eks. Notre Dame Katedralen, Genforeningspaladset, Central Postkontoret, Chinatown, Binh Tay Markedet eller Thien Hau Templet.

Overnatning: standard hotel: Huong Sen Annex
1. klasse: Liberty Central
Måltider: Morgenmad

Dag 11:
Ho Chi Minh - Mekong Delta - Båd Cruise
I dag er der tidlig morgenafgang fra Ho Chi Minh, og I kører gennem hyggelige landskaber til My Tho. En båd ligger klar til at sejle jer op ad floden og undervejs gøres stop ved en kokos palme fabrik, og hvilke produkter der produceres af disse. I står på en ”xe loi”, en lille motordrevet, tohjulet vogn, der bringer jer til en hyggelig, vietnamesisk familie, der samtidig byder på nogle af egnens lækre frugter og en dejlig kop te. I står på en sampan, der sejler jer gennem skønne landskaber i de smalle kanaler. Efter frokost besøger I en lille familiedrevet fabrik, der producerer kokosnødde slik. I sejler retur til anløbsbroen og returnerer til Ho Chi Minh sent på eftermiddagen. Er der tid til det gøres stop ved Vinh Trang Pagode.

Overnatning: standard hotel: Huong Sen Annex
1. klasse: Liberty Central
Måltider: Morgenmad og frokost

Dag 12:
Hjemrejse Vietnam
I afhentes på hotellet og køres til Ho Chi Minh Lufthavn for hjemrejse.
Måltider: Morgenmad

Dag 13:
Ankomst Danmark